Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: CNC operater, slaščičar, maser, direktor, …


Razmere na trgu so spodbudne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo skoraj 450 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Si želite biti del hitro rastočega podjetja v katerem se prepletajo znanje, mladost in na trenutke tudi malo norosti? Znate svojo kreativnost udejanjiti, ste proaktivni in zanesljivi? Če ste se našli v zgornjem opisu, celjsko podjetje Brihteja, ki šteje že 20 zaposlenih, v svoje vrste vabi nove okrepitve, na delovno mesto Junior Sistemskega inženirja/ke. Več

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Inter Mak prevozništvo in trgovina, d. o. o., iz Imena zaposli natakarja ter vodjo strežbe za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 11.

ISPIO, Industrijske storitve, proizvodnja in oprema, d. o. o., iz Šentjurja zaposli CNC operaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

Kemoplast trgovsko in proizvodno podjetje, d. o. o., iz Šentjurja zaposli prodajnega komercialista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

Ekod, trgovina, storitve, proizvodnja, d. o. o., iz Vrenske Gorce zaposli slaščičarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 11.

Zdravilišče Rogaška-zdravstvo, d. o. o., zaposli maserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 11.

Montaža industrijskih strojev in naprav, KB Mont, Kristijan Bratuša, s. p., iz Zgornje Kostrivnice zaposli ključavničarja/monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 12.

MB Fabrilis, prodaja in montaža stavbnega pohištva, d. o. o., iz Ratanske vasi zaposli monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 12.

Tegometall oprema trgovin, storitve in proizvodnja, d. o. o., iz Šentjurja zaposli vzdrževalca elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli direktorja zdravstvenega doma za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 11.

Zobozdravstvene storitve, Lipdent, Simona Lipnik, s. p., iz Šmarja pri Jelšah zaposli zdravnika brez specializacije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 12.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Ekskluzivna darila trgovina in storitve, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli skladiščnika-dostavljavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 11.

Slovensko ljudsko gledališče Celje zaposli čistilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

Hermi, proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli analitika v prodaji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

AS – Lashes, trgovina s kozmetiko, Anton Skodič, s. p., iz Žalca zaposli grafičnega oblikovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 11.

Magles, proizvodnja pohištva, d. o. o., iz Arclina zaposli kontrolorja kakovosti za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 12.

MTE inženiring, družba za svetovanje, nadzor in inženiring, d. o. o., iz Celja zaposli delavca pri visokih gradnjah za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 12.

AS gradnje, gradbeništvo, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli proizvodnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 12.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

SIP strojna industrija, d. d., iz Šempetra zaposli knjigovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 11.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli višjega zdravnika specialista PPD1 – internista ter fizioterapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 11.

Terme Resort, zdravje, turizem, d. o. o., iz Rimskih Toplic zaposli kozmetika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 11.