Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Za teden otroka so v Karate klubu Kozjansko in Obsotelje pripravili trening v naravi


V ponedeljek, 4. oktobra, se je več kot 20 karateistov začetnikov, ki šport trenirajo na 2. OŠ Rogaška Slatina – Ratanska vas, udeležilo posebnega treninga. Ta je bil ob tednu otroka za spremembo organiziran v parku pred kulturnim centrom Rogaška Slatina. Najmlajši športniki so se preizkusili v različnih spretnostnih poligonih po postajah, spoznavali začetne tehnike karateja in se družili.

Mimoidoči in starši so jih lahko z ponosom opazovali in uživali v treningu. Vsi so bili enkratni, nasmejani in seveda zelo pridni pri izvajanju nalog. Poskrbljeno je bilo tudi za hitro okrepčilo, saj jih je po treningu čakala kino predstava. Otroci so si ogledali film Odi in pingvini. Iz kluba se vsem zahvaljujejo za odziv, še posebej pa trenerki Suzani in animacijski ekipi, to sta Lea in Ana, za odlično organiziran dogodek.

Pri klubu pa že iščejo nove priložnosti, da njihove najmlajše spodbudijo in dodatno motivirajo za treninge, saj cenijo njihov trud, ki ga tedensko izkazujejo v procesu vadbe. Karate je individualen šport, kjer se mora vsak posameznik vsak trening znova maksimalno potruditi za svoj napredek in dober rezultat. Treninga so se udeležili Mia Črep, Žak Domitrovič, Natali Jagodič Pernek, Kaja Domitrovič, Mai Hernavs, Zdene Lipošek, Ela Volf Droždan, Zara Kitak, Vita Krivec, Tilen Ilić, Nika Pelko, Miha Jurak, Lili Križnik, Anže Križnik, Filip Junež, Luka Junež, Eliza Krajnc Lah, Jakob Krajnc Lah, Alan Domitrovič, Lea Bele, Ana Bele.

D.K.