Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 4. 10. do 10. 10. 2021 (z viličarjem trčil v sodelavca, odtujil prihranke, nasilen do partnerke,…)


04.10. so bili obveščeni in delovni nezgodi, ki se je zgodila v hali podjetja. Voznik viličarja je pri prevozu tovora trčil v sodelavca in mu stisnil nogo. Nesrečo obravnavajo kot kaznivo dejanje.

05.10. so bili obveščeni o tatvini denarja iz stanovanjske hiše; Neznani storilec je v daljšem časovnem obdobju in stanovanjske hiše odtujil in si prilastil prihranke oškodovanca.

06.10. so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec v gozdu z motorno žago podrl tri drevesa in jih pustil v gozdu.

06.10. so obravnavali dogodek, ko je v neurju strela udarila v gospodarski objekt; Na objektu je nastala manjša premoženjska škoda, ki so jo že sanirali prostovoljni gasilci ob intervenciji.

06.10. so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila med voznikoma osebnih avtomobilov zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila;

07.10. so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila vozniku tovornega avtomobila. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je zapeljal v jarek ob cesti in poškodoval prometni znak.

09.10. so posredovali pri kršitvi javnega reda in miru med nekdanjima partnerjema. Nekdanji partner je med kričanjem na nekdanjo partnerico to še prijel in jo potisnil na tla. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog;

09.10. so obravnavi ilegalni prestop državne meje državljanke Hrvaške. Izrečeno ji je bilo opozorilo, nakar se je vrnila na Hrvaško;

09.10. so posredovali v stanovanjski hiši, kjer je prišlo do dimniškega požara. Ob intervenciji so bili na kraju tudi že gasilci lokalnega prostovoljnega gasilskega društva, ki so očistili dimnik.

10.10. so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je končala s premoženjsko škodo. Nesreča se je zgodila med voznikoma osebnega avtomobila in voznikom mopeda zaradi nepravilnega prehitevanja »v škarje« voznika osebnega avtomobila. Voznik mopeda se je z vozilom umikal desno, da je preprečil trčenje, pri tem pa s svojim vozilom podrsal po drsni ograji.

R.O./PP Šmarje