Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Individualni pristop do reševanja problemov v proizvodnji

Intercet je priznano družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno že vse od leta 1989. Ekipa strokovno podkovanih in izkušenih zaposlenih je predana razvoju lesnoobdelovalne industrije – tako pri nas kot tudi v regiji Jugovzhodne Evrope. Njihov fokus so rešitve za še večjo produktivnost, kakovost in ne nazadnje fleksibilnost. Vse omenjeno zagotavlja optimalno poslovno uspešnost njihovih naročnikov oziroma strank.

Poleg vrhunskega znanja ter izkušenj njihove stranke zagotovo potrebujejo še vrhunske stroje, najsodobnejšo tehnologijo ter inteligentne rešitve za optimizacijo, digitalizacijo in nadzor proizvodnje. Posledično v podjetju stavijo le na blagovne znamke, ki so tudi v svetu sinonim za največjo kakovost. To so na primer Weinig, Energy Save System, Stegherr, Federhenn, Friulmac, Aero-lift in drugi.

Individualen pristop do izzivov in problemov v proizvodnji

Zaposleni v podjetju Intercet negujejo povsem individualen pristop do izzivov ter problemov v proizvodnji. Njihove stranke pri njih ne kupijo samo tehnološke opreme, temveč jim je omogočena še tako kompleksna rešitev proizvodnih problemov v lesni industriji. Zavezani so podpori strankam skozi celotni življenjski cikel strojne ali pa programske opreme.

Da je vse omenjeno prednost podjetja Intercet, so dokaz tudi njihovi poslovni partnerji, s katerimi skupaj ostajajo na dolgi rok.

Intercetove poglavitne storitve

Intercet ponuja vrhunsko svetovanje in projektne rešitve, zagon strojev in šolanje, servis in rezervne dele.

Strokovno usposobljena ekipa razvija ideje za strankine projekte, načrtuje, organizira, koordinira, kontrolira. Pri tem sledijo rešitvam z najboljšimi izkoristki surovine ter energije, ob angažiranju manjšega števila delavcev. To pa je zagotovo dobro preizkušen recept za največji uspeh.

Na področju proizvodnje oken vam v podjetju na primer ponujajo kompletne rešitve mehanske obdelave lepljencev, prav tako tudi nadaljnjo površinsko obdelavo ter končno montažo oken. Stroji za proizvodnjo oken pa so že popolnoma prilagojeni za vključevanje v tako imenovano industrijsko revolucijo 4.0.

Zagon strojev in šolanje

Ob dobavi stroja v podjetju Intercet poskrbijo tudi za njegovo skrbno in natančno montažo ter ne nazadnje še za poskusni zagon. Delavce poučijo o učinkoviti in varni uporabi novih strojev ter jih optimalno pripravijo na hiter pričetek proizvodnje. Le na takšen način stranke lahko v polni meri izkoristijo prav vse prednosti in kakovost, ki jih nudijo stroji.

Obenem v podjetju ponujajo tudi ponovno oziroma obnovitveno šolanje, če na primer želite za delo na stroju kar se da dobro izučiti novega delavca oziroma želite, da ta obnovi že obstoječe znanje.

Servis Intercet

V primeru kakršne koli okvare pa vam v podjetju ponujajo tudi učinkovit in hiter servis. V tem primeru se torej lahko stranke obrnejo na njihove serviserje ter se na takšen način učinkovito izognejo nepotrebnemu tveganju z nestrokovnim popravljanjem.

Ekipa serviserjev se v podjetju vseskozi izjemno trudi, da se svojim strankam odzovejo čim prej. Še kako dobro se namreč zavedajo pomena nemotenega poteka proizvodnje. Da bi se stranke kar se da v največji meri izognile tovrstnim nevšečnostim, pa v Intercetu ponujajo tudi redna vzdrževanja strojev.

Rezervni deli

Za vse lesnoobdelovalne stroje v podjetju Intercet ponujajo prodajni program rezervnih delov, potrošnih materialov in obdelovalnih orodij. Na spletni strani intercet.si si lahko ogledate celotno ponudbo in ceno tovrstnih izdelkov

Sicer pa boste na spletni strani podjetja naleteli tudi na kontakt – naslov spletne pošte in številko telefona. Zaposlenim v podjetju lahko kadar koli pišete, v času uradnih ur pa jih lahko pokličete.

Obiščite Intercetov razstavni salon

Čeprav je nakupovanje izdelkov in naročanje na storitev vse bolj dobrodošlo kar na daljavo, torej s pomočjo spleta, pa je pri nekaterih izdelkih zagotovo bolje, da se jih pred nakupom dovolj temeljito ogleda in ne nazadnje tudi preizkusi. To še posebej velja za nekatere večje stroje.

Podjetje Intercet vas vabi v svoj prodajni salon v Šenčur pri Kranju, kjer so stroji vedno povezani in pripravljeni za uporabo. Navodila za pot si oglejte tukaj, ali pa jih obiščite na Facebooku. Pred nakupom določenega stroja se zato lahko prav vedno dovolj temeljito prepričate o njihovem delovanju, kakovosti obdelave, varnosti uporabe in ne nazadnje še o preprostosti upravljanja.

Naročnik: INTERCET d.o.o.