Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Deta&CO, mojstri za notranja vrata in parket

Brez določenih kosov pohištva in nekaterih elementov v domačih in drugih prostorih zagotovo ne gre. Notranja vrata so na primer eden od pomembnejših kosov, ki morajo biti vedno prisotni. Vsekakor pa je izjemno pomembno, kakšen material položimo na sobna tla. Pri opremljanju objektov je v prvi vrsti ključnega pomena, da se povežete s priznanimi proizvajalci oziroma ponudniki tovrstnih izdelkov.

Podjetje DETA&CO je sinonim za mojstre notranjih vrat in parketa. S strokovno ekipo se lahko povežete kar preko spleta, kjer se boste odlično znašli tudi na njihovi spletni strani.

Na trgu že več kot dve desetletji

Z izdelavo parketa in notranjih vrat se v podjetju DETA&CO ukvarjajo že vse od leta 1997. S proizvodnjo na izjemno visokem tehnološkem nivoju svojim strankam oziroma kupcem zagotavljajo estetsko dovršene ter visokokakovostne izdelke. Ti so enako prijazni do uporabnikov in do okolja.

Največje poslanstvo omenjenega podjetja je zagotovo zadovoljstvo strank. Podjetje namreč ves čas stremi k najvišje možnim estetskim ter kakovostnim standardom. To pa zagotavljajo z odlično zasnovanim kolektivom, timskim odnosom in ne nazadnje še z visoko zastavljenimi cilji.

Bogata ponudba najrazličnejših modelov notranjih vrat

Pri snovanju notranjih vrat je ključnega pomena, da upoštevate svoje potrebe pa tudi želje. Podjetje DETA&CO vam omogoča, da lahko izbirate med izjemno pestro ponudbo notranjih vrat v najrazličnejših modelih. Na voljo so različna notranja vrata s skritim podbojem in brez podboja, notranja vrata s skritimi panti, steklena notranja vrata, notranja drsna vrata in notranja vhodna vrata.

Poleg standardnih elementov je vrata možno nadgraditi še z veliko drugimi elementi. Na voljo so prezračevalne rešetke, čitalec prstnih odtisov, zaščita za prste, dodatni ključ, talna zaščita iz aluminija, odpiranje v podboj, dodatna zvočna zaščita in še drugi številni moderno zasnovani dodatki. Tudi pri izbiri kljuke je možnosti kar nekaj.

Odlična novica je tudi ta, da vam podjetje DETA&CO omogoča strokovno in hitro montažo oziroma vgradnjo vrat. S tem se boste izognili številnim nevšečnostim in morebitnim nepravilnostim. Montaža je namreč tisti del, ki vizualno in seveda tudi funkcionalno izjemno vpliva na končni rezultat. Ne nazadnje tudi na samo življenjsko dobo.

Izbira parketa v podjetju DETA&CO

S strokovnjaki v podjetju se lahko pred nakupom talne obloge iz lesa temeljito posvetujete, kaj si pravzaprav želite položiti na tla svojega doma. Tako boste lahko precej lažje izbrali optimalno vrsto lesa. Na voljo so različni tipi parketa, na primer klasični parket, gotovi parket, kmečki pod, industrijski parket, lamelni parket, športni pod.

Sicer pa lahko pri njih parket naročite po meri. Na voljo so parketi različnih širin, kakovostnih razredov ter barvnih odtenkov. Strokovno podkovana ter izkušena ekipa se z veseljem prilagodi vašim željam ter vam omogoči različne variacije za oblogo tal v vašem domu ali katerem koli drugem objektu.

Vse storitve podjetja DETA&CO

Prva asociacija na podjetje DETA&CO so zagotovo izdelava vrhunskih notranjih vrat in parketa. Po drugi strani pa vam podjetje ponuja še druge različne storitve, ki so posredno ali neposredno povezane z omenjenimi izdelki.

Poglavitne storitve v podjetju so sušenje in termična obdelava lesa, 3D izris notranjih vrat po meri, izmere odprtin in prostorov, dostava izdelkov po celotni državi, montaža notranjih vrat, polaganje notranjih ter zunanjih talnih oblog in obnova ter čiščenje parketa.

Obisk razstavnega salona DETA&CO

Čeprav vam je priznano domače podjetje na razpolago tudi na spletu, pa je marsikomu med vami precej bolj priročno obiskati fizične prostore ponudnika, kjer lahko od blizu opazujete in preizkušate želene izdelke.

Podjetje ima dva razstavna salona. Prvi se nahaja v Ribnici – Obrtna cona Ugar 30 (navodila za pot); drugi razstavni salon pa lahko obiščete v Ljubljani – Trpinčeva ulica 108. Na spletni strani lahko preverite, kdaj sta salona odprta. Na tem mestu se vam splača preveriti še njihove reference, ki veliko povedo o njihovem dosedanjem poslovnem uspehu.

Naročnik objave: DETA & CO. d.o.o.