Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: tržnik, inženir, kuhar, zobozdravnik, …


Razmere na trgu so spodbudne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo več kot 430 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Podjetje Drugi svet d.o.o., lastniki portalov Kozjansko.info in Celje.info razpisuje delovno mesto tržnik. Več na tej povezavi.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

DS Smith Slovenija v Brestanici zaposli izvedbenega tehnologa v prodaji, operaterja stroja, viličarista, nabavnika, računovodjo in vodjo v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 10.

Avteko, pametne rešitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli inženirja elektronike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 10.

Bohor gostinske storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli à la carte kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 11.

BenSol, prodaja in montaža sončnih elektrarn ter elektroinštalcije, Benjamin Borštnar, s. p., iz Vonarja zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 11.

Okrepčevalnica Hiti in ogrejmo se, prodaja energentov, Marko Jurak, s. p., iz Podčetrtka zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Vilkograd, nizke gradnje, d. o. o., iz Zlateč pri Šentjurju zaposli skupinovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Intralog, prevozi in storitve, d. o. o., iz Rogatca zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

Avtokleparstvo Robi Kačičnik, s. p., iz Šentjurja zaposli avtoličarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

Hotel Slatina, turizem, proizvodnja in ostale storitve, d. o. o., iz Celja zaposli vodjo kuhinje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Ferdent, zobozdravstvene storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli doktorja dentalne medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 12.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Storitve NNB gostinstvo in turizem, d. o. o., iz Žalca zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 10.

Eurotas hoteli, gostinstvo in storitve, d. o. o., v Celju zaposli pomočnika natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 11.

Emo Frite proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli skladiščnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 11.

Maksim poslovno središče Hudinja, d. o. o., iz Celja zaposli skladiščnika/viličarista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 11.

Hladilna tehnika Kumer, servis, montaža in prodaja hladilnih naprav, d. o. o., iz Celja zaposli serviserja, monterja hladilnih naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 11.

Eurokovinar Celje, kovinsko predelovalna strojegradnja, d. o. o., iz Celja zaposli delavca za pomožna kovinarska dela za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Viba gradbeni stroji in oprema, d. o. o., iz Čapelj zaposli mehatronika / serviserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Cinkarna metalurško-kemična industrija Celje, d. d., iz Celja zaposli tajnico vodstva podjetja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 11.

Dispanzer za zdravstveno varstvo otrok in mladostnikov, d. o. o., iz Žalca zaposli diplomirano medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Razvojni center orodjarstva Slovenije iz Celja zaposli razvojnega inženirja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 11.