Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 6. 9. do 12. 9. 2021 (vznemirjal zaposlene in stanovalce DSO Šmarje, zasežene zelene rastline,…)


SPUŠČENI PSI

6.9.2021 je OKC PU Celje bil obveščen, da se v Šerovem potepajo trije psi, ki predstavljajo nevarnost za otroke, ki so na poti v in iz šole. Policisti so z zbiranjem obvestil in na kraju izsledili pse, ugotovili lastnico in ji zaradi malomarnega nadzora nad živalmi izdali plačilni nalog.

VZNEMIRJAL ZAPOSLENE IN VAROVANCE DOMA UPOKOJENCEV V ŠMARJU PRI JELŠAH

6.9.2021 so delavke doma upokojencev Šmarje pri Jelšah obvestile 113, da je v dom do njihove oskrbovanke prišel njen partner, izven časa obiskov, brez upoštevanja PCT in oskrbovanko hotel odpeljati domov. Pri tem se je navedeni nedostojno vedel do osebja in do drugih oskrbovancev doma. Zaposleni doma je podal kazensko ovadbo za ogrožanje.

ZASEŽENE ZELENE RASTLINE

9.9.2021 so policisti na območju Kozjanskega zasegli nekaj zelenih rastlin zaradi suma, da gre za prepovedano drogo. Lastnica jih je imela posajene na vrtu, policisti so jih porezali in poslali na analizo. Po prejetem pozitivnem rezultatu, da gre za prepovedano drogo bo zoper lastnico uveden hitri postopek pri prekrškovnem organu.

ZATAJITEV DENARJA NA BANKOMATU

10.9.2021 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila občanka in naznanila, da je v Mestinju na bankomatu dvignila gotovino, ki jo je pozabila v bankomatu. Ko se je vrnila po denar je opazila, da ga je pred njo odnesla neznana osebe. Policisti bodo z razpoložljivimi tehničnimi sredstvi ugotovili, kdo si je denar prilastil in zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NEZGODA S POBEGOM NA OBMOČJU GROBELNEGA

11.9.2021 je občan obvestil 113, da je bil na območju Grobelnega udeležen v prometni nezgodi, drugi udeleženi NN voznik, vozila R Clio je s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke. Policisti so z zbranimi obvestili v bližnjem gozdu izsledili najprej vozilo, kasneje pa v Šentjurju še voznika. V postopku je bilo ugotovljeno, da je pobegli voznik v CP vozil tudi brez vozniškega dovoljenja. Pobeglemu vozniku so policisti izdali plačilni nalog in uvedli obdolžilni predlog na OS Celje.