Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlečna kraljica Ajda Podlesnik in Mlekarna Celeia razveselili skoraj 3000 prvošolcev iz vse Slovenije

Mlekarna Celeia je na 1. šolski dan, z Oki Doki jogurti razveselila prvošolčke iz kar 65 osnovnih šol širom Slovenije.
Na prvi šolski dan so se prvošolci na 56 slovenskih osnovnih šolah posladkali z odličnim jogurtom Oki Doki iz najboljšega mleka slovenskih kmetij 

Mlekarna Celeia je na prvi šolski dan ob pomoči Mlečne kraljice Zelene Doline Slovenije Ajde Podlesnik, že tradicionalno poskrbela za posladek s slovenskim pečatom.

Skoraj 3000 prvošolcev iz 56 osnovnih šol iz vse Slovenije se je sladkalo z odličnim jogurtom Oki Doki, ki nastaja iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in je brez gensko spremenjenih organizmov.

V Mlekarni Celeia želijo z vsakoletno akcijo prenesti sporočilo o pomembnosti podpore slovenski, lokalni hrani in uživanja zdravih, uravnoteženih obrokov.

Glavni, vsakoletni ambasador akcije je Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije, ki v svoji vlogi nosi sporočilo pomena podpore slovenski, lokalni hrani in osvešča o pomenu zdrave, celovite prehrane.

Mlekarna Celeia je letos, ponovno ob pomoči aktualne Mlečne Kraljice Zelene Doline Slovenije Ajde Podlesnik, na prvi šolski dan poskrbela za slajše doživetje prvih šolskih uric po vsej Sloveniji. Na njihov poziv se je odzvalo 56 osnovnih šol, kjer so prvošolci danes uživali v sladkih trenutkih z jogurti Oki Doki: »Prvi šolski dan je za otroke in njihove staršev zagotovo pomembna prelomnica, zato je prav, da ostane v spominu po lepih trenutkih in doživetjih. Ponosni smo, da smo že drugo leto zapored poskrbeli za skoraj 3000 slajših prvošolskih spominov,« razlaga vodja strateškega marketinga in razvoja v Mlekarni Celeia Tomaž Arh.

Glavni, vsakoletni ambasador akcije je Mlečna kraljica, ki v svoji vlogi nosi sporočilo pomena podpore slovenski, lokalni hrani in osvešča o pomenu zdrave, celovite prehrane: »Ena mojih najljubših šolskih malic je bila jogurt, zato sem z veseljem pomagala pri izvedbi akcije,« razlaga aktualna Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije Ajda Podlesnik. »Pomembno je, da tudi najmlajše ozavestimo pomenu porekla, raznolikosti in uravnoteženosti hrane na njihovem jedilniku , saj jih tako počasi oblikujemo v osveščene šolarje. Jogurti Oki Doki, ki smo jih razdelili, namreč nastajajo izključno iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in so brez gensko spremenjenih organizmov. Nosijo pa ravno pravšnjo mero igrivosti okusov, ki so otrokom blizu,« še dodaja Ajda Podlesnik, ki se je v slovenske osnovne šole podala neposredno z mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni, kjer je prav tako promovirala tudi letos večkrat nagrajene izdelke Mlekarne Celeia.

naročnik objave: Mlekarna Celeia