Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini “fertik” Fertika (foto)


Minuli vikend se je zaključil Fertik: Festival mladih, ki so ga drugo leto zapored pripravili mladi iz Društva AMS in Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina.

Mladi slatinčani so kljub slabemu vremenu uspeli realizirati večino načrtovanega dogajanja, ki je v treh dneh pritegnilo skupno več kot 600 obiskovalcev.  “V četrtek smo festival otvorili s projekcijo filmov Luksuz produkcije, med njimi so bili tudi tisti filmi, ki smo jih letos in lani posneli na filmskih delavnicah MSORS. V petek smo pod Janino plesali s Tetkinimi radostmi, Dunraven in Zmelkoow, nepozaben sobotni zaključek pa so nam pričarali DJ Redhedii in Mrigo & Ghet. Tekom festivala je potekala tudi likovna kolonija z Niko Strašek, za hrano in pijačo pa sta poskrbeli ekipi Male kuhne in Kavarne Miamia.

Fertik se ne bi mogel zgoditi brez številnih podpornikov in sponzorjev, ki ste nam letos priskočili na pomoč. Iskrena hvala Smučarskemu klubu Rogaška, Kinu Rogaška, Klubu študentov šmarske regije in Obsotelja, Občini Rogaška Slatina, podjetjem Podoba, Trgovine Jager, Gostilna Bohor in Kozmetika Afrodita ter celotni ekipi, ki je poskrbela za osvetlitev in ozvočenje. Zahvala pa gre seveda tudi vam, ki ste se našega dogodka udeležili in skupaj z nami uživali pozno v noč. Se vidimo naslednje leto,” je ob zaključku festivala Fertik povedala Eva Žgajner.

foto: Društvo AMS