Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 2. 8. do 9. 8. 2021 (tatvina denarnice na kopališču, s prikolice odtujili dva vodna skuterja,…)


TATVINA DENARNICE

2. 8. 2021, so na enem od kopališč na območju Podčetrtka, obravnavali tatvino denarnice v kateri so bili dokumenti in gotovina. Z dejanjem je lastnik oškodovan za pribl. 300 eur. Zoper storilca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA MED MOTORISTOM IN VOZNIKOM OSEBNEGA VOZILA

3. 8. 2021, so v kraju Srebrnik obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika motornega kolesa, ki je v ovinku padel in trčil v vozilu. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Motoristu je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

4. 8. 2021 v večernem času so v naselju Imeno ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper kršitelja bo na pristojno Sodišče podan obdolžilni predlog.

TATVINA VODNIH SKUTERJEV

5. 8. 2021, so bili obveščeni, da so neznani storilci v kraju Lemberg pri Šmarju, odtujil dva vodna skuterja znamke SEA-DOO. En skuter je zeleno – rumene barve, medtem ko je drugi modro -rdeče barve. Z dejanjem so lastnika oškodovali za pribl. 16.000,00 EUR.

Vse občane pozivajo, da v kolikor imajo bilo kakšne koristne podatke o odtujenih vodnih skuterjih, da nas o tem obvestijo na številko za nujne klice (113) ali na PP Šmarje pri Jelšah (03/818-6600) oz. na anonimni telefon Policije – 080 12-00.

ZASEG VOZILA

7. 8. 2021 v večernem času je patrulja v kraju Kristan vrh ustavila in kontrolirala voznika osebnega vozila, kateri pa nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega mu je bilo vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika so na pristojno Sodišče izpisali obdolžilni predlog.