Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Destinacija Podčetrtek prejela mednarodno nagrado za oblikovanje v turizmu


V Turizmu Podčetrtek so se v preteklih dneh razveselili mednarodne nagrade BIG SEE TURISIM DESIGN AWARDS 2021, ki jih za kreativnost in oblikovanje na področju turizma podeljuje združenje BIG SEE.

Destinacija Podčetrtek si je nagrado prislužila s celostno oglaševalsko kampanjo pod sloganom – »Daleč stran. Kjer smo vsi doma.«, ki so jo na promocijske kanale lansirali spomladi letos. V njo so povezali okoli 35 turističnih ponudnikov iz občin Bistrica ob Sotli, Kozje in Podčetrtek ter oblikovali doživljajske turistične pakete, za njihovo promocijo pa posneli tudi šest promocijskih filmov.

Destinacija Podčetrtek se je tako uvrstila v eminentno druščino štiriindvajsetih turističnih destinacij jugovzhodne Evrope, ki jih letos nagradili z zmagovalnimi nagradami za oblikovanje v turizmu.

Nagrade BIG SEE so bile sicer uvedene kot regionalne nagrade za sistematično raziskovanje in promocijo ustvarjalnega in poslovnega potenciala jugovzhodne Evrope. Z ambicijo povezovanja ustvarjalnosti zunaj regionalnih meja so prerasle regionalne okvire in postale mednarodne. Danes nagrade BIG SEE Awards prispevajo k promociji edinstvenih in izvirnih ustvarjalnih dosežkov na področju arhitekture, notranjosti, lesa, turizma, izdelkov in modnega oblikovanja po vsem svetu. Z nagrado prejemniki dobijo možnost, da dosežejo mednarodno prepoznavnost svojega dela.

Oglasna kampanja “Daleč stran.Kjer smo vsi doma” je nominirana tudi za veliko nagrado Grand Prix, ki jo bodo razglasili 21. oktobra.