Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Avgustovski turnirji mladih tenisačev v Kozjem


Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje sta v soboto 21. in nedeljo 22. avgusta izpeljala avgustovske turnirje mladih tenisačev v sedemnajsti sezoni poletnih turnirjev.

Zmagovalca sta bila tudi tokrat ista, kot že na julijskih turnirjih. V soboto sta bila na sporedu turnirja v mini tenisu do 9 let in v tenisu v kategoriji do 13 let. V mini tenisu sta tudi tokrat nastopila le dva tekmovalca, ponovno pa je zmagal Rene Bračun, drugi pa je bil Blaž Kozole. V tenisu do 13 let so nastopili trije, tudi tu je bil zmagovalec isti kot julija, Florijan Kiderič. Drugo mesto je osvojil Bor Gradišek, tretja pa je bila Lea Kiderič.

Že naslednji dan sta bila na sporedu še turnirja v midi tenisu do 11 let in v tenisu do 15 let. Udeležba in rezultati so bili zelo podobni sobotnim. V midi tenisu je še četrto poletno zmago zabeležil Rene Bračun, druga je bila Lea Kiderič in tretji Blaž Kozole. V najstarejši kategoriji je prav tako četrto zmago zabležil Florijan Kiderič, druga je bila Sanja Debelak in tretji Bor Gradišek.

Finalni turnirji v vseh štirih kategorijah bi morali biti na sporedu že na zadnji avgustovski petek, če pa vreme ne bo ugodno, pa bodo v mesecu septembru. (R.G.)