Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na drugem turnirju mladih tenisačev zmagovalca znova Rene in Florijan


Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje sta v nedeljo 11. julija izvedla drugi turnir mladih tenisačev v poletju 2021. Tokrat sta bila na sporedu turnir v midi tenisu za igralce do enajst let in turnir v tenisu za igralce do petnajst let.

Za razliko od tedna prej, ko sta bila na sporedu mini tenis do devet let in tenis do trinajst let, je bila v drugo številčnejša mlajša kategorija. Osem tekmovalcev je bilo razdeljenih v dve skupini, kjer so odigrali vsak z vsakim, nato pa sta se prva dva iz vsake skupine pomerila še za prvo in tretje mesto.

V finalu je po treh izenačenih nizih zmagal Rene Bračun, ki je tako zmagi v mini tenisu dodal še zmago v midi tenisu. Drugo mesto je osvojila Lea Kiderič, tretja pa je bila Ronja Čepin.  Turnirja v tenisu do petnajst let so se udeležili trije tekmovalci, ki so se pomerili vsak z vsakim. Tudi tu je bil zmagovalec isti kot teden dni prej na turnirju do trinajst let. Florijan Kiderič je bil ponovno najboljši, drugo mesto je osvojila  Nikita Švajger, tretji pa je bil Bor Gradišek.

V avgustu se bodo še enkrat ponovili vsi štirje turnirji, v začetku septembra pa bodo na sporedu finalni turnirji, kamor se bodo uvrstili najboljši štirje v vsaki kategoriji. (R.G.)