Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na avtocesti pri Dramljah umrl 51-letni voznik tovornjaka


Okoli 09.20 ure, se je na avtocesti A1, izven naselja Ljubečna zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 51-letni voznik tovornega vozila, 40-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom in 25-letni voznik tovornega vozila.

51-letni slovenski voznik tovornega vozila, ki je vozil po avtocesti iz smeri Celja proti Dramljam po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je stalo v koloni. Zaradi posledic silovitega trčenja je 51-letni slovenski voznik na kraju nesreče umrl. Po trčenju je tovorno vozilo s priklopnikom, v katerega je trčil 51-letni voznik, trčilo še v tovorno vozilo pred seboj, ki je prav tako stalo v koloni. Druga dva udeležena voznika, državljana Bosne in Hercegovine v prometni nesreči nista bila poškodovana, so sporočili s PU Celje.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta do 12.00 ure v celoti zaprta, obvoz je potekal po vzporedni regionalni cesti. Promet v smeri Maribora poteka po prehitevalnem pasu.

To je letos že štirinajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, četrta na avtocesti in tretja na istem odseku.

Foto: DejC