Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključna prireditev Šolskega centra Rogaška Slatina 2021 (foto, video)


V četrtek so v slatinskem Kulturnem centru z zaključno prireditvijo obeležili zaključek šolskega leta Šolskega centra Rogaška Slatina. Na prireditvi so bili prisotni le dijaki zaključnih letnikov ter njihovi profesorji.

Prisotne je v začetku pozdravila ravnateljica Šolskega centra Dubravka Berc Prah in poudarila da je za nami zelo pestro šolsko leto, polno novih izzivov, v katerih so se tako profesorji kot dijaki morali prilagajati in uporabljati nova, digitalna orodja za pomoč pri izvajanju učnega programa.

Takšen način seveda ni ustrezal vsakemu posamezniku enako, a v celoti se je celotna šola dobro soočala s temi izzivi saj so v letošnjem letu prejeli tudi Priznanje Blaža Kumerdeja za leto 2020.

Na odru so podelili priznanja za vse dosežke, ki so jih dijaki v šolskem letu dosegli. Srebrna državna priznanja so dosegli Klara Gajšek, Brest Lenarčič, Betina Verbanjščak, Matic Tacer, Nataša Tara Hrenko, Nika Boršič, Nina Klemenčič, Tine Pirš in Eva Belcer. Zlata državna priznanja sta dosegla Brest Lenarčič in Val Pšeničnik. Odličen uspeh v vseh 4 letih šolanja so dosegli: Laura Potisk, Ana Podpeskar, Klavdija Romih in Kaja Mušič

Proslavo so z glasbenimi vložki in deklamacijami popestrili in obogatili dijaki. Utrinek s prireditve si lahko ogledate tukaj:

Nagrado za posebne dosežke na področju tekmovanj je prejel Brest Lenarčič, naj-športnika sta Laura Potisk in Nick Čevizović, naj-kulturnica Urša Svetina, naj-dijakinja pa Špela Kitak.

ŽLK. Foto: ŽLK in Lorena Krklec