Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Priljubljena kavarna in picerija Noni v Šmarju ponovno vabi svoje goste

Po koronavirusnem zaprtju se v petek v Šmarju pri Jelšah ponovno odpira kavarna in picerija Noni. Poudarek ostaja na kvalitetnih, raznovrstnih in cenovno ugodnih picah, vsak dan od sedmih zjutraj naprej pa boste na terasi lahko popili kavo ter seveda vse do večera kvalitetno vino, drugo pijačo iz ponudbe ter doma izdelane sladice.

V kavarni in piceriji Noni na svojo teraso vabijo vse, od domačinov do gostov, ki obiskujejo Šmarje, oziroma potujejo skozi.

Želijo vam ponuditi najboljše, kar ste stranke pri njih že imele rade: to je kvalitetne pice iz krušne peči, s še izboljšano kvaliteto po zelo dostopni ceni.

Izbira je pestra, saj je na voljo 15 različnih pic, klasične velikosti in družinskih. Posebnost je piceta – polovična pica nepravilne oblike za otroke ali kot prigrizek ob pivu. Pice ponujajo tudi za domov.

Pozornost tudi kavi in domačim sladicam

V kavarni in piceriji Noni lahko vsak dan od 7. zjutraj naprej na terasi ali znotraj v kavarni, popijete svojo jutranjo kavico. Seveda v prijetnem ambientu in po ugodni ceni.

Sladice iz ponudbe pripravljajo sami. Na voljo so sezonske sladice: trenutno domači čokoladni sufle, hišna panacota, hišna torta z vanilijevo kremo in jagodami. Posladkali se boste lahko tudi s točenim sladoledom.

V vinski vitrini je na voljo pestra izbira vin, vključno s štajerskimi klasikami, špricerjem, vse po dostopnih in ugodnih cenah.

Dobrodošli!

Šmarje s kavarno in picerijo Noni s preverjeno tradicijo in kvaliteto močno bogati svojo gostinsko ponudbo. Na znani lokaciji ob glavni cesti z velikim parkirnim prostorom ter veliko teraso lahko kavico spijete ali pojeste pico že od prihajajočega petka naprej.

Dobrodošli v kavarno in picerijo Noni! Odpirajo v petek, 18. junija!