Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 31. 5. do 6. 6. 2021 (nadravljanje s pijačo je zamenjalo petje pesti, znanka jo je udarila s palico, lovec se je po nesreči ustrelil med policijskim postopkom,…)

7. 6. 2021 20:03

ZLOMIL POLZAPORNICO V GROBLENEM

31.05.2021 so pol. pri rednem delu opazili, da je NN voznik NN vozila pri prečkanju prehoda ceste preko železniške proge zlomil spuščeno polzapornico v Grobelnem. Pol. so obvestili pristojne na slovenskih železnicah, da so popravili polzapornico. Z zbiranjem obvestil pa so ugotovili, kdo je zaradi nepazljive vožnje polzapornico zlomil in mu izdali plačilni nalog.

UDARILA JO S PALICO

01.06.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah od občanke obveščena, da jo je znanka v Šmarju pri Jelšah po krajšem sporu udarila s palico. Policisti so na kraju od prijaviteljice sprejeli izjavo, zoper kršiteljico pa bo ob njeni izsleditvi uveden hitri postopek z odločbo.

NEZGODA Z OROŽJEM

03.06.2021 so policisti na območju Kozjanskega ustavili voznika os. avt. v katerem sta se vozila dva lovca. Pri postopku se je lovcu, ki je bil v vozilu koz sopotnik, zaradi nepravilnega prevoza in rokovanja z orožjem sprožila puška. Strel je lastniku hudo poškodoval roko in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje, kjer so mu oskrbeli rano. Zoper nepazljivega lastnika orožja bo podana  kazenska ovadba na sodišče zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

UDARIL GA ZNANEC

06.06.2021 je bila policija obveščena o pretepu v Korpulah, eden od udeleženih je zaradi poškodb po pretepu iskal zdravniško pomoč v ZD Šmarje pri Jelšah. Policisti so z zbranimi obvestili ugotovili, da je kršitelj fizično obračunal z znancem, ki je pri njem doma pozno v noč popival. Zoper kršitelja bo uveden hitri postopek z odločbo ali pa kazenska ovadba na sodišče, kar bo odvisno od stopnje poškodbe ki jo je zadobil oškodovani.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X