Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gorelo vozilo, na travniku odloženih okoli 40 kubičnih metrov komunalnega blata, vozilo v drevo


Ob 18.30 je v Belem v občini Šmarje pri Jelšah osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v drevo. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 18.00 je v Kidričevi ulici v Rogaški Slatini zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina so požar pogasili. Vozilo je uničeno.

Okoli 12.00 so v Jerčinu v občini Podčetrtek opazili na travniku odloženega okoli 40 kubičnih metrov komunalnega blata. O dogodku so bile obveščene pristojne službe in policija, na kraj dogodka pa je odšla dežurna enota MEEL Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano.

Ob 15.29 sta v Imenem v občini Podčetrtek trčili osebni vozili. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj dogodka, posuli razlite motorne tekočine na cestišču, odklopili akumulatorja ter nudili pomoč policiji in avto vleki. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Foto: FB/PGD Steklarna Rogaška Slatina