Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: natakar, strojnik, učitelj, zobozdravnik, …


Razmere na trgu nadaljujejo pozitiven tren. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 570 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Gostišče Jelenov greben, Borut Ježovnik, s. p., iz Celja zaposli kuhinjsko pomočnico ter natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 06.

Stonex, geotehnologija, d. o. o., iz Šentjurja zaposli delavca na gradbenih strojih in napravah za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 07.

Kulturno umetniško društvo Epik teater iz Zlateč pri Šentjurju zaposli natakarja v kavarni za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 07.

Prevozi, najem vozil, prodaja storitve Juratrans, Jasna Planinšek, s. p., iz Šmarja pri Jelšah zaposli voznika tovornjaka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 07.

Temelj gradnje, trgovina in storitve, d. o. o., iz Prapretna zaposli strojnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Dom starejših Šentjur zaposli srednjo medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

MOS servis, trgovina, storitve, inženiring, d. o. o., iz Mestinja zaposli CNC operaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 07.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Javni vzgojno-izobraževalni zavod III. osnovna šola Rogaška Slatina zaposli učitelja prof. defektologije dpo-fibo/prof. spec. rehabilitacijske pedagogike/mag. prof.spec. in reh. ped., pos. razv. in uč. tež./inkl. ped. za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 06.

Silo Jeličić, prevozi in storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli vodjo avtoparka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Ferdent d. o. o., PE Zdravstveni dom Šentjur pri Celju zaposli doktorja dentalne medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

II. osnovna šola Žalec zaposli varuha negovalca V za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 06.

Elektro Celje, podjetje za distribucijo električne energije, d.d., zaposli referenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.

SIP strojna industrija, d.d., iz Šempetra v Savinjski dolini zaposli ključavničarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.

Avtostoritve Čepin, Janko Čepin, s. p., iz Vojnika zaposli pralca vozil za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.

Tiskarna Jesenek, tiskarstvo in papirna galanterija, d. o. o., iz Ljubečne zaposli proizvodnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.

Biodiversium, društvo za varovanje narave iz Celja zaposli oskrbnika živali in rastlin za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 07.

Gostinstvo, Mitja Kovač, s. p., iz Zadobrove zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Osnovna šola Frana Roša, iz Celja zaposli učitelja fizike in TIT ter učitelja razrednega pouka – razrednika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 06.

S.V.A.T. varovanje, specialna varnostna alternativna taktika, d. o. o., iz Celja zaposli varnostnega menedžerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 06.

Fimax, d. o. o., iz Celja zaposli računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.