Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski komik Aleš Novak in brat Igor bosta odkrivala skrite kotičke Slovenije


Šmarski stand up komik Aleš Novak, prav tako znan po svojih potovalnih avanturah, si je s svojim bratom Igorjem zadal nov cilj. Odpravila sta se na potovanje po Sloveniji, kjer bosta odkrivala skrite kotičke naše države.

Gre za poslovni projekt z medijskim portalom Siol.net, kjer bodo njune avanture predvajali v oddaji S kavča na plano.

V preteklosti se je Aleš odpravil že na mnogo potovanj, med drugimi je džipom prevozil afriško puščavo ter z motorjem obiskal vseh 212 slovenskih občin.

Potovanje po Sloveniji bosta brata iz Male Pristave pri Šmarju predstavila v spletni oddaji “S kavča na plano”, za njimi pa je že nekaj snemalnih dni. Kot poročata, je bil prvi dan najbolj adrenalinski. Preizkusili so najvišji in najdaljši zipline v Sloveniji, kolesarili v rudniku ter veslali po jamskem jezeru. Oddajo bo mogoče spremljati od 18. maja naprej na SiolNET.

Aleš Novak je lani v okoliščinah koronavirusne situacije, ki je zelo škodovala njegovi branži, izpadel iz naše  lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in obsotelja. A ker je vedno poln idej in ustvarjalnih prebliskov, ki jih zna oplemenititi s poslovno žilico, verjamemo, da se bo s povratkom v bolj normalno družbeno realnost s svojimi projekti, namenjenimi smehu in zabavi ljudi,  med 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja kmalu vrnil.

D. K. Foto: SiolNET