Šmarski komik Aleš Novak in brat Igor bosta odkrivala skrite kotičke Slovenije

11. 5. 2021 12:18

Šmarski stand up komik Aleš Novak, prav tako znan po svojih potovalnih avanturah, si je s svojim bratom Igorjem zadal nov cilj. Odpravila sta se na potovanje po Sloveniji, kjer bosta odkrivala skrite kotičke naše države.

Gre za poslovni projekt z medijskim portalom Siol.net, kjer bodo njune avanture predvajali v oddaji S kavča na plano.

V preteklosti se je Aleš odpravil že na mnogo potovanj, med drugimi je džipom prevozil afriško puščavo ter z motorjem obiskal vseh 212 slovenskih občin.

Potovanje po Sloveniji bosta brata iz Male Pristave pri Šmarju predstavila v spletni oddaji “S kavča na plano”, za njimi pa je že nekaj snemalnih dni. Kot poročata, je bil prvi dan najbolj adrenalinski. Preizkusili so najvišji in najdaljši zipline v Sloveniji, kolesarili v rudniku ter veslali po jamskem jezeru. Oddajo bo mogoče spremljati od 18. maja naprej na SiolNET.

Aleš Novak je lani v okoliščinah koronavirusne situacije, ki je zelo škodovala njegovi branži, izpadel iz naše  lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in obsotelja. A ker je vedno poln idej in ustvarjalnih prebliskov, ki jih zna oplemenititi s poslovno žilico, verjamemo, da se bo s povratkom v bolj normalno družbeno realnost s svojimi projekti, namenjenimi smehu in zabavi ljudi,  med 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja kmalu vrnil.

D. K. Foto: SiolNET

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,740 seconds.