Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po letu in pol skupina Mi2 ponovno na koncertu v živo, a tokrat malo drugače


Skupina Mi2 je po letu in pol spet pripravila koncert v živo. Zgodil se je v petek, 21. maja ob 8. uri zvečer na parkirišču Centra Vič v Ljubljani. Tokrat je potekal malo drugače, da bi onemogočili širjenje koronavirusa, so koncert izvedli na parkirišču, katerega so poslušalci do konca napolnili s svojimi avtomobili.

Foto: FB/Milan Šinko
Foto: FB/Milan Šinko

Koncert je bil sicer del Drive-In Festa, ki ga prireja Center Vič. Zraven skupine Mi2 je bil prav tako možen ogled drugih predstav ter kina, seveda vse iz udobja svojega avtomobila. Na koncertu je skupina med drugimi igrala glasbe z njihove nove plošče “Črno na Belem”, ki je izšla 1. aprila letos.

Ko so člani Mi2 izvedeli, da bodo igrali na nekem parkirišču avtomobilom so bili mnenja, da te ideje pred nekaj leti sploh ne bi vzeli resno, se ji celo posmehovali. Vendarle pa so po izvedenemu koncertu priznali, da sploh ni bilo tako nenavadno, kot so pričakovali.

Poslušalci so prvi del koncerta preživeli predvsem v svojih avtomobilih, ko pa se je začelo mračiti, se je pa napolnil tudi prostor pred odrom. Skupina je vedela, da se bo to zgodilo. Priznali so, da bi bili malo razočarani, če bi ljudje ves koncert preživeli v svojih jeklenih konjičkih.

Vokalist skupine, Tone Kregar je mnenja, da počasi začenja biti videno okrevanje situacije, ki jo je povzročil koronavirus. Se pa boji, da se to dogaja prepočasi ter da je nek del škode nepopravljiv. Vsi pa si želimo, da bi naša življenja čim prej prišla nazaj na stare tirnice.

foto: Mi2/FB