Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Maja 2021 zaključili teniško sezono 2020 v Kozjem


Tenis klub Kozje je v sezoni 2020 organiziral tri klubske lige posameznikov – prvo, drugo in veteransko. Za zaključek so v vseh treh ligah želeli pripraviti zaključne turnirje posameznikov – masterse s podelitvijo pokalov, kar pa jim je uspelo le delno.

Medtem ko so mastersa prve in veteranske lige uspeli izvesti, pa je masters druge lige oktobra prekinil dež, potem pa ga zaradi strožjih ukrepov v boju proti korona virusu več niso smeli izpeljati. Zato so ga izvedli pred začetkom nove sezone, v začetku maja 2021. Udeležilo se ga je deset tekmovalcev, ki so se pomerili na izpadanje.

Status favorita je upravičil zmagovalec lanske druge lige Jaka Koštrun, ki je zanesljivo dobil tudi zaključni turnir. Na drugem mestu je turnir zaključil Grega Motoh, tretji pa je bil Lan Mesec. Poleg medalj za zaključni turnir so podelili še pokale za celotno drugo ligo, kjer je bil Jaka prvi, Grega tretji, med njima pa je na drugem mestu ligo zaključil Klemen Jug.

S tem tednom pa se pričenja že nova sezona lige posameznikov TK Kozje. Glede na to, da je bil letos manjši interes za veteransko ligo le te ne bo, so pa trideset prijavljenih tekmovalcev razdelili v tri lige: prvo, drugo in tretjo, vsako s po desetimi člani. (R.G.)