Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: konstrukter, traktorist, logistik, vulkanizer, …


Razmere na trgu v zadnjem času nihajo. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 330 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Zavod Asistent Art, zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev, iz Šentjurja zaposli osebnega asistenta gibalno ovirani osebi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 05.

Posek in spravilo lesa Rafael Vahen, s. p., iz Strtenice zaposli gozdnega delavca –traktorista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 05.

Alpos Alu, proizvodnja aluminijastih izdelkov in lestev, d. o. o., iz Šentjurja zaposli skladiščnika logistika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 05.

Bula gradbeništvo in suha montaža stropov in sten, d. o. o., iz Pristave pri Mestinju zaposli izvajalca suhomontažne gradnje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 05.

Vulkanizerstvo Vulko Goran Drača, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli vulkanizerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 05.

Kunst 1966, gostilna, d. o. o., iz Bistrice ob Sotli zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 05.

Mizarstvo in parketarstvo Marko Dobrina, s. p., iz Polja pri Bistrici zaposli mizarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

Lagerhof, trgovina in storitve, d. o. o., iz Podplata zaposli računovodjo in logistika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravstveni dom Šentjur zaposli diplomirano medicinsko sestro (dispanzerska dejavnost) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 05.

Pišek – Vitli Krpan proizvodnja kmetijskih in gozdarskih strojev, d. o. o., iz Jazbine zaposli konstrukterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 05.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Talprom, družba za gradbeništvo in inžinering, d. o. o., iz Celja zaposli slikopleskarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 05.

Žična Kovina proizvodnja in trgovina, d. o. o., iz Petrovč zaposli ključavničarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 05.

AS gradnje, gradbeništvo, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli delavca v proizvodnji oken in vrat za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 06.

Transport, gostinstvo, nepremičnine in trgovina, Branko Kolenc, s. p., iz Celja zaposli avtomehanika-viličarista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

Rakan gradbeništvo in trgovina, d. o. o., iz Bukovžlaka zaposli žerjavista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

Grabar B., ventilacije, prezračevanje, elektroinštalacije, trgovina, d. o. o., iz Šmartna v Rožni dolini zaposli kuharja picopeka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

Svečarstvo Boštjan Jelenko, s. p., iz Celja zaposli nastavljavca strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Corda – orodjarna, proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli konstrukterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 05.

Mestna občina Celje zaposli višjega svetovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 05.

Penca, orodjarstvo-plastika, d. o. o., iz Celja zaposli merilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.