Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ZD Šmarje vabi na vpis za cepljenje proti okužbi z novim koronavirusom


Zdravstven dom Šmarje pri Jelšah je s  strani Ministrstva za zdravje določen kot cepilno mesto. Cepljenja za naše območje opravljajo za vse paciente tako tiste, ki imajo izbranega zdravnika v zavodu kot za tiste, ki imajo izbranega zdravnika pri koncesionarju.

Za cepljenje se je potrebno naročiti preko obrazca na naši spletni strani. Prijaviti se morajo tudi občani, ki so že oddali interes za cepljenje preko obrazca e-uprave. Tisti, ki ste se že prijavili pri izbranem zdravniku ponovne prijave ni potrebno oddati.

Naročite se lahko:

Po prejemu cepiva vas bodo poklicali in se dogovorili za datum in uro cepljenja. Vsi mlajši i od 65. let boste prejeli vabilo na cepljenje preko sms obvestila.

Dostava cepiva v ZD Šmarje pri Jelšah  poteka tedensko. Pričelo je prihajati tudi večje število cepiva. Tako, da bodo pristopili k cepljenju vedno mlajše populacije.

Trenutno v ZD Šmarje s cepivom Pheizer cepijo starejše od 70 let in s cepivom AstraZeneca mlajše od 65 let. Kronične bolnike so že cepili. Pri tem pa prosijo, da v primeru, če kateri izmed kroničnih bolnikov ni bil vabljen na cepljenje, za pojasnila kontaktira osebnega zdravnika.