Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V občini Kozje zelo aktivni pri izvajanju projektov (ureditev površin za prosti čas, stojalo za popravilo koles, nove ceste, vodovod,…)


V občini Kozje v zadnjih tednih začenjajo, izvajajo ali končujejo številne projekte. Novih pridobitev se tako veselijo v krajih Kozje, Stare Ključice, Buče, Ortnice in Gorjane.

V občini so tako nedavno postali bogatejši za stojalo za popravilo koles v Kozjem. To bo v prihajajočih pomladnih in poletnih dneh, ko bodo lepi predeli Kozjanskega in Obsotelja – nekaj naših namigov za kolesarjenje v teh koncih najdete tukaj – ponovno privabili številne kolesarje, zagotovo prihranilo marsikatero skrb obiskovalcem Kozjega.

Te dni je bila tudi končana obnova odseka ceste in izgradnja pločnika v Starih Ključicah.

Poleg že zaključenih projektov, pa so v teku še nekateri. Eden izmed bolj zanimivih se izvaja na Bučah. V izgradnji je namreč ureditev površin za igro, druženje in prosti čas. Na površinah si bo lahko čas krajšalo tako mlado kot staro. Igrišče bo med drugim zajemalo igrala, fitnes na prostem, rusko kegljišče, itd..

V teku pa je tudi še en projekt, ki pomeni veliko pridobitev za naselje Ortnice. Nasleje se namreč v kratkem priklaplja na javno vodovodno omrežje.

S tem pa se projekti v občini Kozje seveda še ne končujejo. Pred dnevi je tako za začetek izvedbe enega izmed njih, gre za rekonstrukcijo ceste na Gorjanah, županja Milenca Krajnc podpisala pogodbo s podjetjem Gracer d.o.o..

foto: Občina Kozje