Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 19. 4. do 26. 4. 2021 (porezal se je z motorko, vozil pijan,…)


POŠKODOVALI STENO V STAN. BLOKU

20. 4. 2021, so v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, saj je neznani storilec na steno v stanovanjskem bloku napisal grafit. Zoper storilca bodo na pristojno Tožilstvo posredovali kazensko ovadbo.

ODVZEM PREDNOSTI

21. 4. 2021, so v naselju Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo, ker je voznik osebnega avtomobila odvzel prednost nasproti vozeči voznici. Med voziloma je prišlo do trčenja. Voznica se je v nesreči lažje telesno poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

21. 4. 2021, so v naselju Bistrica ob Sotli ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana, vozniško dovoljenje pa mu je bilo odvzeto in bo skupaj z obdolžilnim predlogom odstopljena na pristojno Sodišče.

POREZAL SE Z MOTORNO ŽAGO

23. 4. 2021, so obravnavali nesrečo z motorno žago do katere je prišlo, ko jo je lastnik popravljal. Pri tem je motorno žago spravil v pogon in se z njo porezal po obrazu. Odpeljan je bil v SB Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobil hudo telesno poškodbo. O nesreči bodo tožilstvo obvestili s poročilom.