Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina od 24. 3. do 29. 3. 2021 (dlje časa izvajal nasilje nad staršema, pijan prišel do soseda ter ga vznemirjal in žalil,…)


Rogatec,  1. 4. 2021

Policisti so bili obveščeni o dlje časa trajajočem nasilju, ki ga je nad svojima staršema izvajal sin. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, osumljencu pa je bila odvzeta prostost nakar je bil s kazensko ovadbo privedli na sodišče. Preiskovalni sodnik je nasilnežu odredil sodno prepoved približevanja.

Rogatec, 1. 4. 2021

Policiste je poklical občan in prijavil, da je k njemu prišel vinjen vaščan in ga sedaj vznemirja ter žali. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 2. 4. 2021

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Rogaški Slatini. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje voznika je ta trčil v drugo vozilo. Potnica v vozilu povzročitelja je bila telesno poškodovana. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 3. 4. 2021

Policisti so bili obveščeni, da je v podjetju neznani storilec vlomil v garderobni omarici iz katerih je delavkama odtujil denar. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ter bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

Rogaška Slatina, 5. 4. 2021

Policisti so občanki zasegli osebni avtomobil, zaradi poteka vozniškega dovoljenja iz zdravstvenih razlogov.  Podan je bil bo obdolžilni predlog na sodišče.