Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Liga posameznikov TK Kozje v badmintonu


V tenis klubu Kozje so pred zaostritvijo ukrepov v državi izpeljali ligo posameznikov v badmintonu. Potem ko so se nekoliko sprostili ukrepi v boju proti pandemiji virusa CoVID-19 in je bilo možno rekreativno izvajanje individualnih športov v skupinah do deset oseb, so se v Tenis klubu Kozje odločili, da izpeljejo ligo posameznikov v badmintonu.

Podobno ligo imajo že nekaj let v tenisu, tokrat pa so prvič izpeljali še badmintonsko. Začela se je 1. marca, zaključiti pa bi se morala v začetku aprila. Ker pa so se ukrepi zopet zaostrili, so z ligo malce pohiteli in jo zaključili zadnjega marca. Liga je potekala ob ponedeljkih in četrtkih v Večnamenskem centru Kozje, sodelovalo pa je 12 igralcev, ki so bili razdeljeni v prvo in drugo ligo. Potem ko so se igralci v vsaki ligi po dvakrat pomerili vsak z vsakim, je zmagovalec prve lige postal Blaž Hartl, drugi je bil Bojan Dobravc in tretji Dejan Zorenč. Zmagovalec druge lige pa je postal Žan Kiderič, drugi je bil Gregor Motoh in tretji Tim Šmon.

 

Ker se je liga lepo prijela lahko pričakujemo, da bo postala tradicionalna in se bo izvajala tudi v prihodnjih sezonah. (R.G.)