Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključni turnir badminton lige ABH Šport Kozjansko z letom zamude


Šesta sezona Lige v badmintonu ABH Šport Kozjansko 2019/20 v organizaciji Športne zveze Kozje, se je marca 2020 predčasno zaključila zaradi prvega vala epidemije korona virusa. Organizatorjem ni uspelo izvesti tradicionalnega turnirja posameznikov in podeliti pokale za najboljše tri ekipe. V sezoni 2020/21 lige sploh ni bilo mogoče izvesti, zato so se ob zadnji sprostitvi ukrepov odločili, da bodo z nekaj več kot letom zamude izvedli zaključni turnir lige za sezono 2019/20.

V soboto 24. aprila 2021 se je zaključnega turnirja udeležilo osem tekmovalcev iz petih različnih ekip. Po predtekmovanju v dveh skupinah in nato polfinalnih tekmah na izpadanje, sta se v finalu pomerila Blaž Hartl iz ekipe ŠD Kozje IST Avtodeli in Tomaž Omerzel iz ekipe TK Brestanica. Boljši je bil Blaž, ki je tako že petič zmagal na zaključnem turnirju, Tomaž je drugič osvojil drugo mesto, tretje mesto pa si je priboril Bojan Dobravc iz ekipe TK Kozje Dream team.

Po zaključku turnirja je predsednik Športne zveze Kozje Roman Gradišek podelil pokale najboljšim trem na turnirju, nato pa še najboljšim trem ekipam v lanski sezoni lige v kateri je prvo mesto osvojila ekipa ŠD Kozje IST Avtodeli, druga je bila ekipa TK Kozje Dream team in tretja ekipa TK Brestanica. (R.G.)