Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Udeležite se spletnega seminarja: »Finančne spodbude za gospodarstvo v letu 2021«

Seminar bo izveden v četrtek, 11. marca 2021, z začetkom ob 9. uri. Udeleženci boste prejeli informacijo, katera povratna in nepovratna sredstva iz različnih razpisov bodo v letu 2021 namenjena gospodarstvu. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je napovedalo, da bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev.

Spletni seminar je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo 2 pedagoški uri in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska, v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah in OOZ Šentjur.

Izvajalec seminarja bo podjetje TIKO PRO d.o.o., ki je specializirano za pomoč podjetjem pri črpanju nepovratnih sredstev v Sloveniji in EU.

Potek spletnega seminarja: Spletni seminar bo potekal v ON-LINE obliki (v živo), in sicer med 9.00 in 10.30.

Prijava: Udeležba na predavanju je za vse udeležence brezplačna, obvezna je prijava preko povezave: https://forms.gle/ikk9QpuLkbgDLdST6.

Prijave zbiramo do torka, 9. marca 2021, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vsa navodila in napotke za sledenje spletnemu seminarju boste pred izvedbo spletnega seminarja prejeli na vaš elektronski naslov.

naročnik objave: RA Sotla