Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tim Gajser se bo za nove motokrosistične podvige pripravljal na “svoji” progi v Lembergu pri Šmarju


Svetovni motokrosostični prvak v razredu MXGP Tim Gajser se bo v prihodnjih letih na nove motokrosistične podvige pripravljal tudi v Lembergu pri Šmarju.

Tim Gajser je namreč pred dnevi z Iztokom in Jasmino Durakovič, ki imata v lasti motokros progo v Lembergu pri Šmarju, sklenil skupno partnerstvo za progo Lemberg, kjer bo nastala nova proga Tiga243Land (TIGA243 je uradna znamka slovenskega motokrosističnega šampiona). Kot je dodal Gajser je dogovor velikega pomena saj verjame, da bodo skupaj z Motokros centrom Lemberg pri Šmarju ustavrili lepo zgodbo.

“Res je sklenili smo partnerstvo s Timom Gajserjem, za našo progo, ki jo imamo v lasti že 11 let. Prej smo jo upravljali sami, sedaj pa smo sklenili sporazum za novo progo za trening. Ta se bo nahajala v Lembergu pri Šmarju, kjer se bo Gajser tako lahko še dodatno pripravljal na novo dirkaško sezono v razredu MXGP, v katerem bo slovenski šampion znova branil naslov svetovnega prvaka. Nova proga sicer še ni končana in je še v nastajanju, zagotovo pa gre za pomembno pridobitev za Tima Gajserja ter kraj,” nam je o sklenjenem partnerstvu povedala Jasmina Durakovič.

Še pred kratkim je kazalo, da bo progo kupila in uredila Občina Šmarje, a je lastnik proge tik pred realizacijo ponudbo umaknil ter sklenil dogovor s svetovnim prvakom Timom Gajserjem. Občina je kljub takšnemu razpletu zadovoljna, saj bo proga in uporaba le-te tudi s tem dogovorom urejena tako, kot so si že dolgo želeli tako občina kot tudi okoliški prebivalci.