Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Postani mladinski promotor


Te zanima delo z otroci in mladimi? Želiš pridobiti nova znanja, veščine in izkušnje ter okrepiti svoje komunikacijske in organizacijske spretnosti? Se želiš vključiti v skupnost mladih, ki skupaj z Mladinskim centrom Šentjur “dela” z otroki in mladimi? Želiš pridobiti mednarodne izkušnje? Želiš postati občasni ali redni projektni sodelavec_ka Mladinskega centra Šentjur?

Če si na večino zgornjih vprašanj odgovoril pritrdilno in si star med 15 in 29 let, potem ni drugega, kot da se pridružiš mladinskim promotorjem Mladinskega centra Šentjur.

Kdo so mladinski promotorji?

Mladi, ki radi delajo z ljudmi, predvsem z otroki in mladimi. Blizu so jim načela prostovoljstva, skrb za sočloveka, solidarnost in delovanje v lokalni skupnosti. So radovedni in željni izpopolnjevanja ter pridobivanja različnih znanj in veščin, ki jih lahko pri mladinskem centru uporabijo tudi v praksi. Če si star a med 15 in 29 let in živiš v okolici občine Šentjur, se nam pridruži.

Kako postaneš mladinski promotor?
  • Izpolni prijavnico.
  • Udeleži se 20-urnega usposabljanja, ki ga izvedemo 2–krat na leto.
  • Skleni dogovor o sodelovanju in po želji sodeluj pri pripravi in izvedbi aktivnosti za otroke in mlade, skupaj z našimi mentorji.
  • VEČ INFORMACIJ NAJDEŠ TUKAJ

MCŠ