Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina od 18. 3. do 23. 3. 2021 (skočili sta si v lase, povoz divjadi, bodite pozorni na pojav neznanih in sumljivih vozil ter oseb,…)


Rogaška Slatina, 18.3.2021

Iz zdravstvenega doma so bili obveščeni, da sta se tam stepli dve ženski. Policisti so na kraju ugotovili, da je med ženskama prišlo do spora in tudi do fizičnega obračunavanja zaradi predhodnih nesporazumov v družini. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog in o razmerah v družini obvestili še center za socialno delo.

Rogaška Slatina, 19.3.2021

Policisti so ustavili voznika osebnega avtomobila in ugotovili, da ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo in predano z obdolžilnim predlogom na sodišče za prekrške.

Vinec, 19. 3. 2021

Občan je obvestil policiste, da je na balkonskih vratih opazil poškodbe, ki bi lahko bile posledice poskusa vloma. Policisti so ugotovili, da je neznanec dejansko z neznanim orodjem skušal vlomiti v stanovanjsko hišo, vendar je od namere odstopil.

Policisti naprošajo občane, da so pozorni na pojav neznanih in sumljivih vozil ter oseb, ki ne sodijo v okolje in o opažanjih obvestijo policijo.

Rogaška Slatina, 20. 3.2021

Policisti so bili obveščeni o konfliktu med partnerjema. Kršiteljici so izdali plačilni nalog in o razmerah v družini obvestili center za socialno delo.

Rogaška Slatina, 22.3.2021

Na PP Rogaška Slatina je lastnik slatinskega podjetja prijavil zlorabo kartice, ki jo v podjetju uporabljajo za plačevanje goriva v tujini. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec podjetje oškodoval za približno 700 eur. Policisti zbirajo obvestila.

Podplat, 23. 3. 2021

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Podplatu, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje, zaradi česar je voznica osebnega avtomobila trčila v vozilo pred seboj. V nesreči se ni nihče telesno poškodoval. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 23.3.2021

Policiste so v preteklem tednu vozniki kar v petih primerih obvestili o povoženju divjadi. Vse voznike opozarjajo, da so pozorni na pojav divjadi, še posebej kjer je to označeno z ustreznimi prometnimi znaki.