Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 15. 2. 2021 do 22. 2. 2021 (plačal predračun, a ostal brez storitve, najden ključ od Audija,…)


POSLOVNA GOLJUFIJA

15. 2. 2021, nam je občan naznanil, da je v koncu preteklega leta z izvajalcem del sklenil pogodbo v zvezi izvedbe montaže za ogrevanje hiše. Oškodovanec je navedenemu predračun v celoti poravnal, medtem ko mu izvajalec sedaj del ni opravil. Prav tako mu ne vrne denarja. Zoper izvajalca bo na pristojno tožilstvo podana kazenska ovadba.

VOZIL BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

19. 2. 2021, so policisti v kraju Pristava pri Mestinju ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper kršitelja je bil k sodniku za prekrške posredovan obdolžilni predlog.

TRČIL V TOVORNO VOZILO

19. 2. 2021, so v kraju Stranje obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja tovornega vozila. Zaradi navedenega je med njima prišlo do trčenja, nakar pa je povzročitelj po trčenju še zapeljal iz vozišča ter trčil v prometni znak. Izdan mu je bil plačilni nalog.

NAJDENI KLJUČI OD AUDIJA

Policisti obveščajo vas, da so 20. 2. 2021, v naselju Šmarje pri Jelšah, bili najdeni kontaktni ključi od vozila znamke Audi. V kolikor jih kdo pogreša, se naj zglasi na PP Šmarje pri Jelšah.