Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 1. 2. 2021 do 8. 2. 2021 (v naselju preko 100km/h, žalil in vpil nad partnerico, huda poškodba pri spravilu lesa,…)


NAD PARTNERICO VPIL IN JO ŽALIL

1. 2. 2021, je v naselju Podčetrtek prišlo do besednega spora med izven zakonskima partnerjema. Kršitelju kateri je nad svojo partnerico vpil in jo žalil, je bil izdan plačilni nalog.

PRI SPRAVILU LESA SE HUJE TELESNO POŠKODOVAL

1. 2. 2021 v popoldanskem času je uslužbenec podjetja, ki se ukvarja s sečnjo in spravilom lesa, na območju Vojskega obžagoval veje iz podrtih dreves. Pri tem ga je ena od vej udarila v predel glave, zaradi česar je padel med debla. Pri tem se je huje telesno poškodoval in je še istega dne iskal zdravniško pomoč v bolnišnici Brežice, kjer je ostal na zdravljenju. O delovni nezgodi so policisti Državno tožilstvo obvestili s poročilom.

NA VLAKU SE JE VEDEL NEDOSTOJNO

2. 2. 2021, so posredovali na potniškem vlaku, kjer eden od potnikov ni želel plačati vozovnice ter je s svojim vedenjem vznemirjal ostale potnike. V postopku je bilo tudi ugotovljeno, da potnik ni imel upravičenega razloga za prestopanje občinske meje. Zaradi opisanih kršitev mu je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

3. 2. 2021, so izven naselja Šmarje pri Jelšah, obravnavali prometno nesrečo s pobegom, katero je povzročil voznik tovornega vozila. Slednji je bil kasneje ustavljen in kontroliran v kraju Rogatec, kjer mu je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

5. 2. 2021 so na območju Sv. Eme ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zaradi navedenega mu je bila nadaljnja vožnja prepovedana, vozniško dovoljenje pa mu je bilo odvzeto. Zoper kršitelja je bil uveden postopek pri sodniku za prekrške.

IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA

5. 2. 2021, so morali intervenirati zaradi nasilja v družini. Nasilnežu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja in bodo zoper navedenega na pristojno Državno tožilstvo posredovali kazensko ovadbo.

V NASELJU VOZIL VEČ KOT 100 KM/H

6. 2. 2021, so v naselju Pristava pri Mestinju ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, kateri je skozi naselje vozil z več kot 100 km/h. Nadaljnja vožnja mu je bila prepovedana, vozniško dovoljenje pa mu je bilo odvzeto. Zoper kršitelja bo pri sodniku za prekrške uveden prekrškovni postopek.

D.I./PP Šmarje