Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nova pridobitev Šolskega centra Rogaška Slatina je spletna trgovina, kjer ima vsak steklen izdelek svojo zgodbo

Ustvarjanje dijakinje Julije Kocjan s steklom

Na Šolske centru Rogaška Slatina so v tem šolskem letu bogatejši za spletno trgovino, kjer najdete čudovite uporabne in okrasne steklene izdelke, nakit in ponudbo izdelkov za različne priložnosti. Odločili so se, da v našo ponudbo umestijo tudi darilne bone, saj se zavedajo, da je težko izbrati stekleni izdelek za nekoga drugega. Izdelki, med katerimi lahko izbirate, nastajajo izpod spretnih rok dijakov Šolskega centra Rogaška Slatina, ki se izobražujejo v programih tehnik steklarstva in steklar pod mentorstvom učiteljice praktičnega pouka Zinke Kobula Kamenšek. Tako dijaki, kot tudi mentorji ter učitelji strokovnih predmetov so ponosni, da znajo dijaki vse od idejne zasnove do prodajnega marketinga približati svoje mojstrovine  ljubiteljem stekla.

Rogaško Slatino si težko predstavljamo brez steklarstva in tudi izobraževanje za steklarske poklice ima v Rogaški Slatini že več kot 70 letno tradicijo. Ponosni so, da lahko skupaj z dijaki in mentorji tudi na ta način dopolnjujejo bogat mozaik steklarske tradicije v Rogaški Slatini.

Našo spletno trgovino najdete na naslovu https://scrs.si/trgovina/.Vljudno vas vabim, da obiščete našo spletno trgovino in morda najdete kakšno darilo zase ali za vaše najdražje. (Mateja Jagodič)

VSAK IZDELEK IMA SVOJO ZGODBO

Imena izdelkov v spletni trgovini že sama povedo, kateri dijak ali dijakinja ga je izdelala. Vsak izdelek je narejen ročno, z veliko znanja, ljubezni in spoštovanja v odnosu do materiala, umetnosti in podjetništva. Kupiti takšen izdelek ali podariti darilni bon za nakup v spletni trgovini ŠCRS, je meni osebno, še toliko bolj dragocen. Z nakupom vem, da sem kupila resnično lep in uporaben izdelek, hkrati pa se zavedam, da sem na drugi strani podprla idejo mladega človeka, ki podporo pri razvoju zelo potrebuje in tako so zadovoljni kar trije. Neizmerno sem hvaležna naši ustanovi, ki mlade resnično podpira pri razvoju in vsakemu, ki si želi, omogoča napredek. Privoščite si sanjski kos za na mizo ali podarite verižico svoji dragi osebi. Ravno v tem času so dopolnili spletno trgovino s svežo kolekcijo izdelkov za Valentinovo, le, da je bila izdelava izdelkov tokrat nekoliko drugačna, saj sem po načrtih in navodilih dijakov, izdelke izdelovala sama. Verjeli ali ne, dijaki so me pohvalili. Obiščite našo spletno trgovino in naj tudi vam lepota izdelkov iz stekla polepša dan ali pa olajša izbiro za nakup darila. “Prijazno vabljeni in hvala vam za vašo podporo.” (Zinka Kobula Kamenšek)

Naročnik objave: ŠCRS, foto: ŠCRS