Magnezijevo olje Magnesium Power proti pomanjkanju magnezija – zdaj tudi v DM

16. 2. 2021 9:48

Ali ste vedeli, da več kot 80% odraslih trpi za pomanjkanjem magnezija? S sodobno prehrano je praktično nemogoče zadostiti dnevnim potrebam po magneziju, saj je zaradi “turbo” kmetijskih območij zemlja osiromašena mineralov.

Zakaj naše telo sploh potrebuje magnezij?

Magnezij sodeluje pri več kot 700 procesih, ki se nenehno odvijajo v naših telesih. Pomanjkanje magnezija je povezano s celo vrsto motenj in bolezni, kot so: kronična utrujenost, mišični krči, migrene, razdražljivost, nespečnost, aritmija srca ter mnoge druge. Težavno je tudi, da so simptomi pomanjkanja tega minerala že tako pogosti, da jih imamo za samoumevne.

Skozi kožo se magnezij s pomočjo čezkožnih produktov zelo učinkovito absorbira v mišice in krvni obtok in se razporedi tja, kjer je najbolj potreben.

Novo v DM

Predstavljamo vam magnezijevo olje Magnesium Power, ki je visoko koncertirana tekoča oblika magnezijevega klorida, uporablja se čez kožno. To magnezijevo olje je pridobljeno iz najčistejšega vira na svetu. Brez kakršnihkoli industrijskih onesnaževalcev se pridobiva iz usedlin nekdanjega morskega dna Zechstein na Nizozemskem. Magnesium Power se ponaša z certifikatom “Zechstein inside“, ki produktu zagotavlja pristnost in najvišjo kakovost.

Terapevtska vrednost magnezija pri čezkožni uporabi daleč preseže učinke prehranskega magnezija. Velike količine magnezija dostavi natanko tja, kjer ga najbolj potrebujemo. In to brez stranskih učinkov, saj ne povzroča prebavnih motenj in odvajalnega učinka.

Olje Magnesium Power je mogoče kupiti na spletni strani produkta ter v vseh trgovinah DM po Sloveniji.

Je izdelek primeren ravno za vas?

Uporaba magnezijevega olja Magnesium Power se priporoča, če:

  • trpite za mišičnimi krči in sindromi nemirnih nog,
  • imate pogoste migrene ali glavobole
  • ste športno aktivni
  • se vam kažejo znaki izgorelosti in stresa
  • imate začetke osteoporoze, kalcinacije ali artritisa,
  • trpite za nespečnostjo ali rahlim spancem.

Olje zjutraj ali zvečer se enostavno poprši na podplate ali zapestje. Izdelano je v Sloveniji, 100 % naravno in pakirano ročno v stekleničke, da se ohrani maksimalna kakovost.

Magnezijevo olje Magnesium Power je na voljo na www.mocmagnezija.si in v prodajalnah DM po Sloveniji.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,734 seconds.