Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Informativni dnevi po informativnih dnevih na ŠC Rogaška Slatina


Na Šolskem centru Rogaška Slatina pripravljajo informativne dneve po informativnih dnevih z namenom dodatne spletne predstavitve šole, programov, ki jih izvajajo, in dijaškega doma.

Če si torej devetošolec/devetošolka, ki se še nisi povsem odločil/-a za vpis v srednjo šolo? Si morda zamudil/-a spletne predstavitve v času informativnih dni? So se od informativnih dni pojavila še kakšna vprašanja v zvezi s šolo, na katera želiš dobiti odgovore? Si učenec/učenka nižjega razreda osnovne šole, ki že razmišljaš in raziskuješ, kje nadaljevati šolanje? Prihajaš iz Hrvaške ali katere druge tuje države in te zanimajo programi, ki jih izvajamo na naši šoli?… Če je odgovor vsaj na enega izmed vprašanj pritrdilen, potem so dodatni informativni dnevi, ki jih pripravljajo na ŠC Rogaška Slatina namenjeni prav tebi.

Predstavitve šole, programov in dijaškega doma bodo potekale v živo po naslednjem razporedu:
  • v torek, 2. marca 2021, ob 18. uri: predstavitev šole in dijaškega doma za tujce (v hrvaškem jeziku) – povezava
  • v sredo, 3. marca 2021, ob 18. uri: predstavitev steklarskih programov in dijaškega doma – povezava
  • v četrtek, 4. marca 2021, ob 18. uri: predstavitev programa gimnazija – povezava
  • v četrtek, 4. marca 2021, ob 18. uri: predstavitev programa tehnik optik in dijaškega doma – povezava

Prav tako na ŠCRS zainteresiranim omogočijo ogled šole in dijaškega doma osebno v živo, vendar le po predhodni najavi na 03 818 20 79 ali na [email protected], [email protected] oz. [email protected] in ob doslednem spoštovanju COVID-ukrepov. Vabljeni ste tako učenci kot njihovi starši!