Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ZD Šentjur nadaljuje z brezplačnim hitrim testiranjem in začenja s samoplačniškim testiranjem za določitev protiteles


Hitro testiranje na okužbo z virusom SARS-CoV-2 v ZD Šentjur v torek in četrtek. Od srede možno tudi samoplačniško testiranje za določitev protiteles.

Zdravsteni dom Šentjur bo tudi v naslednjem tednu izvajal brezplačno množično testiranje na okužbo z virusom SARS-CoV-2 s hitrimi testi in sicer:

  • v torek 26.01.2021 od 14:00 – 18:00 ure
  • v četrtek 28.01.2021 od 14:00 – 18:00 ure.

Testiranja se izvajajo v kontejnerju za ZD Šentjur. Tisti, ki se želijo testirati morajo imeti s sabo zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Obvezna je tudi nošnja maske ter vzdrževanje predpisane razdalje. O rezultatu bodo testiranci obveščeni preko SMS sporočila. V primeru že izraženih bolezenskih znakov se treba naročiti na redno testiranje preko osebnega zdravnika po ustaljenem protokolu.

Določanje specifičnih protiteles IgG proti korona virusu SARS-CoV-2 (COVID-19)

V laboratoriju Zdravstvenega doma Šentjur bodo v naslednjem tednu prav tako pričeli s samoplačniškim testiranjem za določitev specifičnih protiteles IgG proti korona virusu SARS-CoV-2 (COVID-19). S tem testiranjem bodo pričeli v sredo, 27.1.2021. Test se opravlja s krvnim testom, pred odvzemom krvi pa ni potrebno biti tešči. Testiranje lahko opravijo samo tisti, ki nimajo simptomov okužbe oziroma tisti, ki so bolezen že preboleli in je od takrat preteklo tri do štiri tedne.

ODVZEM KRVI: 11.00 – 13.00

CENA: 20,00 EUR

IZVID po 16.00 uri na informacijah Zdravstvenega doma Šentjur