Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Za cepljenje v ZD Šmarje se lahko prijavite preko spletnega obrazca


ZD Šmarje pri Jelšah je začel preko spletnega obrazca sprejemati prijave za cepljenje.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah je z oblikovanjem spletnega obrazca omogočil, da se lahko zainteresirani na cepljenje prijavite preko spleta. Spletni obrazec se nahaja na povezavi: https://zd-smarje.preslica.eu/

Še vedno pa se lahko na cepljenje prijavite direktno svojemu osebnemu zdravniku preko elektronske pošte v kateri navedete: ime in priimek, rojstni datum, telefonsko številko (GSM) in navedete morebitne pridružene kronične bolezni. Za prijavo lahko pokličete tudi v ambulanto svojega osebnega zdravnika. O datumu cepljenja bodo iz ZD Šmarje obveščali po elektronski pošti ali telefonsko.

POMEMBNO:

Prijaviti se morajo tudi občani, ki so že oddali interes za cepljenje preko obrazca e-uprave. Če ste se za cepljenje prijavili preko aplikacije Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), se morate  ponovno prijaviti, saj je NIJZ zbiral le informacijo o številu zainteresiranih in tega podatka ne bo posredoval Zdravstvenemu domu Šmarje pri Jelšah. Tistim, ki so se že prijavili pri izbranem zdravniku, ponovne prijave ni treba oddati.