Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Usposabljanje ABC podjetništva 2021


SPOT svetovanje Savinjka v februarju organizira brezplačno 50 urno spletno usposabljanje ABC podjetništva. Pripravljen bo v večih terminih in z različnimi moduli.

KOMU JE USPOSABLJANJE NAMENJENO?

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Vsem podjetnicam začetnicam, ki ste podjetje ustanovile v letu 2020, ali pa ga nameravate ustanoviti v prvi polovici leta 2021, pod pogojem, da v letu 2020 niste kandidirale ali pridobile sredstev v okviru Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2020, bo Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju, ki je bil objavljen 15. 1. 2021 (uradni list RS 38/21 z dne 15.1.2021).

V okviru javnega natečaja: »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021«, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija in je objavljen na spletni povezavi tukaj, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam
začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

POTEK IN TRAJANJE USPOSABLJANJA

Skupno trajanje usposabljanja je 50 ur. Vsak modul bo trajal 10 šolskih ur in zajema tako predavanja in delo v skupinah kot tudi delo na terenu in delo doma. Od tega mora delo na terenu in delo v predavalnici zajemati vsaj dve tretjini vseh predvidenih ur, t. j. 7 šolskih ur.

VEČ O USPOSABLJANJU

Predznanja, ki jih boste osvojili podrobneje na modulih, so zbrana v E-priročniku ABC Podjetništva, ki ga najdete tukaj.

Ostale podrobnosti o usposabljanju, modulih ter načinu prijave najdete TUKAJ.