Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Spletni seminar: priprava računovodskih in davčnih izkazov za leto 2020

SPOT svetovanje Savinjska vabi na spletni seminar z naslovom: »priprava računovodskih in davčnih izkazov za leto 2020«, ki bo v torek, 2. februarja 2021, ob 10. uri.

Davčni zavezanci so dolžni sestaviti računovodske izkaze, davčni obračun ter poslovno oz. letno poročila skladno z veljavno zakonodajo. Na delavnici boste dobili napotke in priporočila za pripravo računovodskega in davčnega obračuna, na kaj morate biti pozorni pri izdelavi davčnega obračuna za leto 2020.

Vsebina spletnega seminarja:

  • ključni poudarki za sestavljanje računovodskih izkazov po ZGD-1 in SRS,
  • poročanje AJPES,
  • objava letnih poročil,
  • aktualne spremembe SRS,
  • ključni poudarki za pripravo davčnega obračuna za 2020 z aktualnimi novostmi,
  • davčna obravnava posameznih vrst prihodkov in odhodkov,
  • uveljavljanje davčnih olajšav,
  • poslovanje s povezanimi osebami,
  • vpliv ukrepov COVID na izkazano davčno osnovo.

Spletni seminar je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo 3 pedagoške ure in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska, v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah.

Izvajalec: Deloitte Slovenija – Nina Žefran in Ajda Žitnik. Deloitte Slovenija sodi med vodilne družbe za strokovne storitve v Sloveniji, ki nudi storitve revizije, davčnega, pravnega, poslovnega in finančnega svetovanja ter svetovanja na področju tveganj.

Potek spletnega seminarja

Spletni seminar bo potekal v ON-LINE obliki (v živo), in sicer med 10.00 in 12.30.

Število mest je omejeno.

Za udeležbo na spletnem seminarju morate posredovati svoj e-mail naslov, s katerim boste vstopali v program za sodelovanje v spletnem seminarju. Vsa navodila in napotke za sledenje spletnemu seminarju boste prejeli na vaš elektronski naslov ob potrjeni prijavi oziroma pred izvedbo spletnega seminarja.

Predlagamo, da nam že ob prijavi pošljete vaša morebitna vprašanja, saj bomo tako lahko zagotovili sprotne odgovore predavateljev spletnega seminarja.

Na spletni seminar se je potrebno prijaviti s prijavnico (najdete jo TUKAJ – klik), ki jo izpolnjeno pošljite na elektronski naslov: [email protected]. Prijave zbiramo do petka, 29. 01. 2021, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vabljeni, da se nam pridružite.

*naročnik objave je Razvojna agencija Sotla