Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 18. 1. 2021 do 25. 1. 2021 (padla po stopnicah, žalil bivšo ženo, goljufije pri poslovanju z vrednostnimi papirji in kriptovalutami,…)


Dogodki, ki so jih v minulem tednu obravnavali policisti PP Šmarje:

PADLA PO STOPNICAH

19. 1. 2021 v nočnem času so obravnavali padec mladoletne osebe po zunanjih poledenelih stopnicah. Slednja je skupaj z več mladostniki obiskala prijateljico ter jo želela presenetiti ob rojstnem dnevu. Zaradi poškodb je bila odpeljana v Splošno bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobila lažjo telesno poškodbo. O padcu so tožilstvo obvestili s poročilom, medtem ko so zoper mladostnike uvedli hitri postopek zaradi kršitev določil Zakona o nalezljivih boleznih.

V NESREČI SE JE HUJE TELESNO POŠKODOVALA

20. 1. 2021, so v kraju Polžanska gorca obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznice osebnega avtomobila. Slednja je bila s kraja odpeljana z reševalnim vozilom v Splošno bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznica huje telesno poškodovana. Zaradi storjenega prekrška ji je bil izdan plačilni nalog.

ŽALIL BIVŠO PARTNERKO

22. 1. 2021, so obravnavali kršitev Zakona o javnem redu in miru, ko je na dom bivše partnerice prišel njen nekdanji partner. Med njima je prišlo do besednega spora, pri čemer pa jo je moški med prepirom tudi žalil. Zaradi navedenega mu je bil izdan plačilni nalog.

GOLJUFIJE PRI POSLOVANJU Z VREDNOSTNIMI PAPIRJI IN KRIPTO VALUTAMI – OPOZORILO

Policisti obveščajo, da se je pojavilo večje število spletnih goljufij pri poslovanju z vrednostnimi papirji in kripto valutami. Zato občane opozarjajo na posebno previdnost pri poslovanju z navedenim.