Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pijan voznik začetnik povzročil nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Prehitra voznica v potok


Policisti so minuli petek okoli 23. ure na lokalni cesti Grobelno Platinovec obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami.

Prometno nesrečo je povzročil voznik začetnik, ki je imel v krvi nekaj manj kot eno promilo alkohola. 19-letni voznik, ki je vozil iz smeri Grobelnega proti Platinovcu je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v levo čez vozišče, po hribu navzdol. Tam se je vozilo prevrnilo in ob trčenju v drevo obstalo obrnjeno na streho.

Poleg voznika so bili v vozilu še trije potniki. Eden od njih se je v trčenju hudo poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče bodo policisti 19-letnega voznika kazensko ovadili.

Voznica zletela v potok

Že v četrtek so policisti PP Šmarje obravnavali tudi prometno nesrečo v kraju Polžanska gorca. Do nje je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznice osebnega avtomobila, ki je izgubila nadzor nad vozilom in zletela s ceste. Voznica je bila s kraja odpeljana z reševalnim vozilom v Splošno bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je huje telesno poškodovana. Zaradi storjenega prekrška ji je bil izdan plačilni nalog.

foto: PGD Steklarna Rogaška – nesreča voznice v Polžanski gorci