Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vrtca v Šentvidu in na Kristan Vrhu z novimi prostori


Zadnje tedne so zaradi epidemije zaprte nekatere zunanje enote in oddelki Otroškega vrtca Šmarje pri Jelšah. Da ta čas ne bi šel v nič, sta ga občina in vodstvo šmarskega vrtca izkoristili za obnovo in vzdrževalna dela. Večjih sprememb sta bili deležni predvsem enota Šentvid in dislocirana enota Kristan Vrh, ki sta sicer bili že nekaj let na prednostnem seznamu za obsežnejšo prenovo.

V obeh igralnicah enote Šentvid je bila tako v minulih tednih dotrajan parket zamenjan s sodobnejšimi talnimi oblogami. Prav tako je bil vrtec deležen pleskanja. Zamenjali so tudi večino dotrajanih stenskih tabel, vsa notranja vratna krila z okvirji, sanitarije pa imajo nove predelne stene.

Na Kristan Vrhu, kjer so se že več let neuspešno borili s prevlažnimi prostori, so dobili novo centralno prezračevalno napravo, ki zajema igralnico, sanitarni prostor in garderobo vrtca ter jedilnico šole. V igralnici so ob tem tudi izsušili tla, položili nove talne obloge ter prepleskali vse stene in strop. V sanitarnih prostorih pa so zamenjali  radiatorja, kotlička, sifone in armature ob umivalnikih ter grelnik sanitarne vode.

foto: arhiv vrtca