Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 30. 11. do 6. 12. 2020 (pijan se je spravil na ženo, znanec mu je daljše časovno obdobje resno grozil,…)


DELOVNA NEZGODA

01.12.2020 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o delovni nezgodi v znanem podjetju v Šmarju pri Jelšah. Delavec v proizvodnji se je lahko telesno poškodoval na delovnem stroju, kljub temu, da je uporabljal ustrezno zaščitno opremo. Tuja krivda je bila izključena, o nezgodi je bila obveščena pristojna inšpekcijska služba.

GROŽNJE

01.12.2020 je občan naznanil, da mu je v daljšem časovnem obdobju resno grozil znanec, zaradi česar se boji zase in za svoje bližnje. Policisti bodo zoper nasilneža po podani prijavi podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

PRIDRŽAN VINJEN VOZNIK

01.12.2020 so policisti v kraju Hajnsko ustavili in kontrolirali voznika osebnega avta. Po preizkusu z alkotestom je bil rezultat 0.73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje, vozniško dovoljenje odvzeto in bo z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče.

PROMETNA NEZGODA V LIPOVCU

02.12.2020 so bili obveščeni o prometni nezgodi, ki se je zgodila v kraju Lipovec. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek. Na vozilu je nastala materialna škoda, poškodovanih oseb ni, vozniku pa je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PROMETNI NEZGODI V MESTINJU IN ŠMARJU PRI JELŠAH

04.12.2020 je bila policija obveščena o dveh prometnih nezgodah, ena se je zgodila v Mestinju druga pa v Šmarju pri Jelšah. Vzrok obeh je bil nepravilni premik z vozilom, v obeh je nastala le manjša materialna škoda. Obema povzročiteljema sta bila izdana plačilna naloga.

TATVINA VISOKOTLAČNEGA ČISTILCA

04.12.2020 je bila policija obveščena o tatvini visokotlačnega čistilca vrednega več tisočakov. Policija za storilcem, ki se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom še poizveduje. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

KRŠITVI JAVNEGA REDU V ZASEBNEM PROSTORU

06.12.2020 je bila policija obveščena o kršitvi javnega reda in miru na območju občine Podčetrtek. V večernem času je domov prišel vinjen mož in se sprl z domačimi, pri tem je partnerko tudi udaril. Kršitelju je bil zaradi kršitve na kraju izdan plačilni nalog.

Istega dne je bila policija obveščena o še eni kršitvi javnega reda in mira na območju občine Šmarje pri Jelšah. Kršitelj je prišel do prijaviteljice, ji razbijal po oknu in jo besedno žalil, nato pa odšel v noč. Policisti mu bodo ob izsleditvi izdali plačilni nalog.