Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pediatrična služba v Šmarju pri Jelšah po smrti dr. Bajuka s spremenjenim načinom dela


Pediatrična ambulanta v Šmarju pri Jelšah po smrti pediatra dr. Roberta Bajuka seznanja javnost z načinom nadaljnjega dela šmarske pediatrije.

Delovni čas ambulant ostaja enak, edina sprememba pa je ta, da bodo sedaj celoten teden, po obstoječem urniku, pokrivali trije pediatri ZD Šmarje.

PROSTORI: zdravstveno varstvo otrok, šolarjev in mladine je zagotovljeno v prostorih otroškega  dispanzerja v Šmarju pri Jelšah. Delo poteka nemoteno po urniku, ki je veljal za ordinacijo dela dr. Roberta Bajuka.

ZDRAVNIKI: šmarski zdravniki pediatri, specializantka pediatrije in zunanji pediatri skrbijo za preventivne preglede in cepljenja, v sodelovanju z zdravniki družinske medicine pa tudi za bolne otroke t.j. tiste brez vročine (poškodbe, bolezni …), kot tudi za tiste s povišano telesno temperaturo in sumom na bolezen covid-19 (v PIA t.j. v pediatrični infektivni ambulanti v kontejnerju). Delo v ambulanti poteka po predvidenem razporedu.

SESTRE: sestrski tim skrbi za organizacijo nemoten potek dela. Potrebno je poklicati po telefonu in narediti najavo obiska. Telefonska številka ostaja enaka. Lahko se naročite tudi preko spleta.

IZBIRA NOVEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA: vsi pacienti zdravnika pediatra Roberta Bajuka, dr.med. so  dobili od ZZZS obvestilo o nujnem izboru novega osebnega zdravnika. Potrebujejo ga zaradi uveljavljanja pravic ZZZS (recepti, napotnice, pregledi, bolnišnica …).  Otroci se nemoteno vpisujejo k zdravnici specializantki Ani Pliberšek, dr.med.  Ostali pa:

  • Odrasli, takojšen prepis v družinsko medicino.
  • Srednješolci, čim prej prepis v družinsko medicino.
  • Predšolski otroci in šolarji ki želijo imeti stalno pediatrinjo ali pa tisti ki živijo bližje Podčetrtku, prepis v nov otroški dispanzer v Podčetrtku

ZUNANJI SODELAVCI PEDIATRI: bodo sodelovali pri skrbi za vaše otroke, po razporedu, ki bo objavljen na internetu.

NOV PEDIATER: v ZD Šmarje aktivno iščejo pediatra v Sloveniji in tujini

POMOČ: vse, ki morebiti poznate kandidata/ko za novega pediatra, vas prosijo, da o tem obvestite bodisi ZD Šmarje bodisi o prostem delovnem mestu pediatra v ZD Šmarje obvestite potencialnega novega šmarskega pediatra/pediatrinjo.