Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Okus po najlepših praznikih

Tradicionalni Božični jogurt Zelene dolin že 21 let prinaša okus po najlepših praznikih. Vsako leto, ob koncu jeseni, v Mlekarni Celeia v najboljše mleko slovenskih kmetij skrbno umešajo jabolka, lešnike in cimet ter pripravijo najbolj priljubljen slovenski praznični jogurt.

Tokratni božični spomini segajo v leto 1999, leto pred novim tisočletjem, ko so v Mlekarni Celeia prvič polepšali praznike mnogim z danes nepogrešljivim Božičnim jogurtom Zelene doline. Vabljiv okus po praznikih in danes že 21 let tradicije marsikomu pričarajo lepe spomine. Le kakšni bi bili prazniki brez vonja po cimetu, okusnih jabolk in hrustljavih lešnikov? Prav to so se takrat, pred dobrimi 20 leti, vprašali v Mlekarni Celeia in prav zato te okuse dodali v njihov tradicionalni Božični jogurt.

Čarovnija prazničnih okusov

Božični jogurt, tako kot vsi ostali izdelki Mlekarne Celeia, nastaja iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, ki je brez gensko spremenjenih organizmov (GSO). Prav takšno mleko je osnova za izjemen okus jogurta, ki mu nato dodajo ščepec praznične čarobnosti in okus tradicije.

Tradicionalni Božični jogurt Zelene doline