Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: komercialist, varilec, habilitator, zdravnik, …


Razmere na trgu dela so precej praznične. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo skoraj 200 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AS System, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 12.

Vilkograd, nizke gradnje, d. o. o., iz Zlateč pri Šentjurju zaposli delovodjo v gradbeništvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 12.

Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah zaposli srednjo medicinsko sestro II (zdravstveni tehnik – pripravnik) in bolničarja negovalca II za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 12.

Osnovna šola Podčetrtek zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 12.

MKK Ultra, montaža kovinskih konstrukcij, d. o. o., iz Planine pri Sevnici zaposli varilca in monterja transportne tehnike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 01. 2021.

Zavod Emperus asistenca, osebna asistenca iz Proseniškega zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 01. 2021.

Inter Mak prevozništvo in trgovina, d. o. o., iz Imena zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 01. 2021.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Varstveno delovni center Šentjur zaposli skupinskega habilitatorja VII/2 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 12.

Zdravstveni dom Šentjur zaposli zdravnika specialista družinske medicine ali zdravnika specialista splošne medicine PPD2 v ZP Planina za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 12.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli zdravnika specialista ginekologije in porodništva ter zdravnika specialista družinske medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 01. 2021.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Metro trgovska družba, d. d., iz Celja zaposli večje število komisionarjev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 12.

Žonta, transport, tehnični pregledi in servisne storitve, d. o. o., iz Celja zaposli referenta za registracije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 12.

Dene trans, prevozi, posredništvo, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli voznika tovornega vozila po EU za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 12.

G&L Gentleman & Lady, moda za vse priložnosti, d. o. o., v Celju zaposli prodajalca/modnega svetovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 01. 2021.

Transport, gostinstvo, nepremičnine in trgovina, Branko Kolenc, s. p., iz Celja zaposli disponenta cestne logistike in avtomehanika/viličarista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 01. 2021.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Glasbena šola Celje zaposli učitelja harfe za 12 ur/teden. Čas za prijavo je do 28. 12.

UPI Ljudska univerza Žalec zaposli organizatorja izobraževanja odraslih – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 12.

Zdravstveni dom dr. Jožeta Potrate Žalec zaposli zobozdravnika brez specializacije z licenco in prehranskega svetovalca II – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 12.

Veterinarska postaja Laško, d. o. o., zaposli veterinarja splošne veterinarske prakse za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 01. 2021.

INNA, logistične storitve, prevozi in gostinstvo, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli samostojnega računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 01. 2021.