Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šentjurju na voljo brezplačno parkiranje, aktiven ostaja tudi Prostofer


V Občini Šentjur so sklenili, da bo parkiranje na vseh javnih parkiriščih do nadaljnjega brezplačno. Prav tako ostaja delujoča storitev Prostofer.

Ker je s ponedeljkom začela veljati zaustavitev javnega potniškega prometa, je Občina Šentjur sprejela sklep, da bo od ponedeljka, 16. 11. 2020, do preklica omogočeno brezplačno in časovno neomejeno parkiranje na vseh javnih parkirnih površinah v Občini Šentjur.

Prostofer ostaja aktiven

Z občine tudi sporočajo, da so se v Zlati mreži glede na celotno situacijo odločili, da brezplačne prevoze PROSTOFER še naprej izvajajo, a pod posebnimi pogoji in z določenimi omejitvami:

• prevozi se izvajajo samo za nujne primere (npr. do zdravnika),
• prevozi se opravijo samo v primeru, da je oseba popolnoma zdrava oz. brez vseh bolezenskih znakov,
• prevozi se izvajajo samo znotraj občine (v primeru, da gre za nujen prevoz zunaj občine, uporabnik potrebuje dokazilo, npr. napotnico od zdravnika).

Za ozaveščenost uporabnikov glede vseh omejitev poskrbijo že v klicnem centru, saj uporabnika ob vsakem klicu vprašajo, ali je prevoz res nujen ali pa ga je mogoče preložiti. Če se izkaže, da je prevoz nujen, sledijo vsi ukrepi, ki so uvedeni za preprečevanje širjenja okužb – torej, da v primeru slabega počutja oz. bolezenskih znakov okuženosti prevoza ne priporočamo oz. ga zavrnemo.